Avancerad sökning
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Vi lovar dig

  • 100% beställningsgaranti
  • Billiga & konkurrenskraftiga priser
  • Trygga & säkra transaktioner
  • Giltiga & autentiska biljetter
  • Leverans i tid till vald adress
  • Kunnig kundtjänst
Läs mer
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Information om arenarundturer

Information om arenarundturer

 

Varje fotbollsfan måste uppleva att titta på hans favoritlag när dom spelar live minst en gång i sitt liv (vi rekommenderar att du gör det oftare).

 

En annan viktig sak ett fotbollsfan måste uppleva är att besöka sitt favoritlags arena då ingen match pågår- titta på det fantastiska arenakomplexet medan det är tomt och få en insikt i var allt börjar. Besök omklädningsrummet för ditt lag, där dina favoriter börjar förbereda sig inför en match, gå genom tunneln där spelarna går på väg ut till planen.

 
 

Besök ditt favoritlags museum och ta del av den ärofulla historien om ditt favoritlag med alla de troféer och priser de vunnit genomt tiderna. Så varför vänta, köp nu en arenarundtur för ditt favoritlag, museum och utforska allt du kan vilja veta om ditt favoritlag - detta är ett måste att uppleva! Football Ticket Net önskar dig en trevlig och fascinerande upplevelse i form av en arenarundtur.

Välj din arenarundtur

Anfield biljetter till arenarundturer
Anfield Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Liverpool fan i hela världen måste uppleva att se Liverpool spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Liverpool fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Anfield även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Anfield  i en lite grupp tur och besök Liverpool's omklädningsrum där dina favorit spelare kommer iordning innan en match kommer att vara ..
Camp Nou biljetter till arenarundturer
Camp Nou Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje FC Barcelona fan i hela världen måste uppleva att se FC Barcelona spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  FC Barcelona fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Camp Nou även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Camp Nou  i en lite grupp tur och besök FC Barcelona's omklädningsrum där dina favorit spelare kommer iordning innan en match ..
Emirates Stadium biljetter till arenarundturer
Emirates Stadium Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Arsenal fan i hela världen måste uppleva att se Arsenal spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Arsenal fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Emirates Stadium även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Emirates Stadium  i en lite grupp tur och besök Arsenal's omklädningsrum där dina favorit spelare kommer iordning innan en ma ..
Etihad Stadium biljetter till arenarundturer
Etihad Stadium Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Manchester City fan i hela världen måste uppleva att se Manchester City spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Manchester City fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Etihad Stadium även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Etihad Stadium  i en lite grupp tur och besök Manchester City's omklädningsrum där dina favorit spelare k ..
Old Trafford biljetter till arenarundturer
Old Trafford Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Manchester United fan i hela världen måste uppleva att se Manchester United spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Manchester United fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Old Trafford även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Old Trafford  i en lite grupp tur och besök Manchester United's omklädningsrum där dina favorit spelare ..
Santiago Bernabeu biljetter till arenarundturer
Santiago Bernabeu Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Real Madrid fan i hela världen måste uppleva att se Real Madrid spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Real Madrid fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Santiago Bernabeu även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Santiago Bernabeu  i en lite grupp tur och besök Real Madrid's omklädningsrum där dina favorit spelare kommer i ..
Stamford Bridge biljetter till arenarundturer
Stamford Bridge Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Chelsea fan i hela världen måste uppleva att se Chelsea spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Chelsea fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Stamford Bridge även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Stamford Bridge  i en lite grupp tur och besök Chelsea's omklädningsrum där dina favorit spelare kommer iordning innan en match ..
Wanda Metropolitano biljetter till arenarundturer
Wanda Metropolitano Stadium Turnering & Museum Biljetter! varje Atletico Madrid fan i hela världen måste uppleva att se Atletico Madrid spela live på plats minst en gång i livet. Vi på Fotboll Ticket Net tror att en annan viktig del av  Atletico Madrid fan som ses som EN MÅSTE upplevelse är att  besöka & göra en sightseeing av  Wanda Metropolitano även när det inte är en pågående match. Observation den fantastiska Observera den fantastiska Wanda Metropolitano  i en lite grupp tur och besök Atletico Madrid's omklädningsrum där dina fa ..

Vi lovar dig

Stäng X
 
100% Beställningsgaranti

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din beställning: Du kommer att få de biljetter du har beställt (exakt motsvarande, jämförbara eller bättre), Observera att inte alla webbplatser garanterar dina biljetter eller din kategori.
Du kommer att återbetalas om evenemanget avbokas och inte blir ombokat. 

 
100% Billiga & konkurrenskraftiga priser

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på sina priser: Vi strävar efter att prissätta våra biljetter så billigt som möjligt eller åtminstone att vara konkurrenskraftiga och rättvisa för varje evenemang.
Vi kan stolt säga att våra priser har lyckats (och fortfarande gör) definiera marknadspriserna (på grund av vår dominans som det största företaget i Europa).
Våra konkurrenter och andra webbplatser använder vår prisklass och kategorier som en modell för sig själva. Vi rekommenderar också att noggrant kontrollera de slutliga priserna på andra webbplatser som erbjuder dem mycket lågt i början.

 
100% Trygg & säker betalningsöverföring

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din integritet: Vi tar din integritet på största allvar.
Du kan lita på att alla transaktioner och all personlig information hålls säker och säkras med vår SSL 256 bitars kryptering, som är den mest säkra, ansedda och snabbaste onlinebetalningsmetoden.

 
100% Giltiga & autentiska biljetter

Fotboll Ticket Net ger dig en 100% garanti på dina biljetter: De biljetter vi levererar är 100% giltiga och äkta - vi arbetar endast med auktoriserade och välrenommerade leverantörer som vi valt selektivt under de senaste åren.

 
100% Leverans i tid till vilken adress som helst

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din leverans: Du kommer att få dina biljetter i tid för evenemanget; adressen kan vara ett hotell, en arbetsplats eller bostadsadress.
Vi använder endast ansedda eller högkvalitativa beprövade budfirmor.

 
100% Kunnigt kundtjänstteam

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på personalens kvalitet och service: Vi har gjort en stor insats för att bygga en skicklig och professionell kundtjänst bara för dig.
Vi garanterar den bästa professionella servicen på marknaden.

Följ oss


Prenumerera på Fotball Ticket Nets nyhetsmeddelanden och specialerbjudanden!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net