• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Bayern Munich vs Real Madrid Biljetter

Information om Bayern Munich vs Real Madrid fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Bayern Munich vs Real Madrid Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Bayern Munich matcher

VS

Tottenham Hotspur vs Bayern Munich

Friendly Matches Seoul World Cup Stadium, Seoul, South Korea
Seoul, South Korea
03/08/24 Sat 20:00

VS

Tottenham Hotspur vs Bayern Munich

The Visit Malta Cup Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
10/08/24 Sat 17:30

VS

FSV Mainz 05 vs Bayern Munich

German Bundesliga Opel Arena, Mainz, Germany
Mainz, Germany
23/08/2024 Fri. TBA

VS

Bayern Munich vs SC Freiburg

German Bundesliga Allianz Arena, Munich, Germany
Munich, Germany
23/08/2024 Fri. TBA

VS

Bayern Munich vs FC St. Pauli

German Bundesliga Allianz Arena, Munich, Germany
Munich, Germany
23/08/2024 Fri. TBA

Visa alla Bayern Munich matcher

Fler Real Madrid matcher

VS

AC Milan vs Real Madrid

Soccer Champions Tour 2024 Soldier Field, Chicago, United States
Chicago, United States
31/07/2024 Wed. TBA

VS

Real Madrid vs FC Barcelona

Soccer Champions Tour 2024 MetLife Stadium, East Rutherford, United States
East Rutherford, United States
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Real Madrid vs Chelsea

Soccer Champions Tour 2024 Bank of America Stadium, Charlotte, United States
Charlotte, United States
06/08/2024 Tue. TBA

VS

UEFA Super Cup 2024

UEFA Super Cup Warsaw Stadium (PGE Narodowy), Warsaw, Poland
Warsaw, Poland
14/08/24 Wed 20:00

Visa alla Real Madrid matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post