• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Champions League Final Biljetter

Information om Champions League Final fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Champions League Final Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Borussia Dortmund matcher

VS

Borussia Dortmund vs Alemannia Aachen

Friendly Matches TBA, TBA, Germany
TBA, Germany
12/07/2024 Fri. TBA

VS

FC Erzgebirge Aue vs Borussia Dortmund

Friendly Matches Erzgebirgsstadion, Aue, Germany
Aue, Germany
17/07/24 Wed 18:00

VS

Cerezo Osaka vs Borussia Dortmund

Friendly Matches Nagai Stadium, Osaka, Japan
Osaka, Japan
24/07/24 Wed 19:15

VS

Borussia Dortmund vs Villarreal CF

Friendly Matches TBA, TBA, Germany
TBA, Germany
06/08/2024 Tue. TBA

VS

Borussia Dortmund vs Aston Villa

Friendly Matches Signal Iduna Park, Dortmund, Germany
Dortmund, Germany
10/08/24 Sat 17:00

Visa alla Borussia Dortmund matcher

Fler Real Madrid matcher

VS

AC Milan vs Real Madrid

Soccer Champions Tour 2024 Soldier Field, Chicago, United States
Chicago, United States
31/07/2024 Wed. TBA

VS

Real Madrid vs FC Barcelona

Soccer Champions Tour 2024 MetLife Stadium, East Rutherford, United States
East Rutherford, United States
03/08/2024 Sat. TBA

VS

Real Madrid vs Chelsea

Soccer Champions Tour 2024 Bank of America Stadium, Charlotte, United States
Charlotte, United States
06/08/2024 Tue. TBA

VS

UEFA Super Cup 2024

UEFA Super Cup Warsaw Stadium (PGE Narodowy), Warsaw, Poland
Warsaw, Poland
14/08/24 Wed 20:00

Visa alla Real Madrid matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post