• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

Manchester United vs Atletico Madrid

Information om Manchester United vs Atletico Madrid fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Manchester United vs Atletico Madrid Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Manchester United matcher

VS

Manchester United vs Liverpool

Premier League Old Trafford, Manchester, United Kingdom
22/08/22 Mon 20:00

VS

Southampton vs Manchester United

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
27/08/22 Sat 12:30

VS

Leicester City vs Manchester United

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
01/09/22 Thu 20:00

VS

Manchester United vs Arsenal

Premier League Old Trafford, Manchester, United Kingdom
04/09/22 Sun 16:30

VS

Crystal Palace vs Manchester United

Premier League Selhurst Park, London, United Kingdom
11/09/22 Sun 16:30

Visa alla Manchester United matcher

Fler Atletico Madrid matcher

VS

Atletico Madrid vs Villarreal CF

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
21/08/22 Sun 19:30

VS

Valencia CF vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
29/08/22 Mon 22:00

VS

Real Sociedad vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Anoeta Stadium, San Sebastian, Spain
03/09/22 Sat 18:30

VS

Atletico Madrid vs Celta Vigo

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
11/09/22 Sun 18:30

VS

Atletico Madrid vs Real Madrid

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
18/09/22 Sun 18:00

Visa alla Atletico Madrid matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post