• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

Real Madrid vs Paris Saint-Germain

Information om Real Madrid vs Paris Saint-Germain fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Real Madrid vs Paris Saint-Germain Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Real Madrid matcher

VS

Celta Vigo vs Real Madrid

Spanish La Liga Balaidos, Vigo, Spain
20/08/22 Sat 22:00

VS

RCD Espanyol vs Real Madrid

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
28/08/22 Sun 22:00

VS

Real Madrid vs Real Betis

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
03/09/22 Sat 16:15

VS

Real Madrid vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
10/09/22 Sat 21:00

VS

Atletico Madrid vs Real Madrid

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
18/09/22 Sun 18:00

Visa alla Real Madrid matcher

Fler Paris Saint-Germain matcher

VS

Lille OSC vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1 Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d'Ascq (Lille), France
21/08/22 Sun 20:45

VS

Paris Saint-Germain vs AS Monaco

French Ligue 1 Parc des Princes, Paris, France
28/08/22 Sun 20:45

VS

Toulouse FC vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1 Stadium Municipal, Toulouse, France
31/08/22 Wed 21:00

VS

FC Nantes vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1 Stade de la Beaujoire, Nantes, France
03/09/22 Sat 21:00

VS

Paris Saint-Germain vs Brest

French Ligue 1 Parc des Princes, Paris, France
11/09/22 Sun 21:00

Visa alla Paris Saint-Germain matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post