• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven Biljetter

Information om NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler NEC Nijmegen matcher

VS

KNVB Cup Final

Dutch KNVB Beker De Kuip, Rotterdam, Netherlands
Rotterdam, Netherlands
21/04/24 Sun 18:00

VS

NEC Nijmegen vs AZ Alkmaar

Dutch Eredivisie Goffertstadion, Nijmegen, Netherlands
Nijmegen, Netherlands
28/04/24 Sun 12:15

VS

SBV Excelsior vs NEC Nijmegen

Dutch Eredivisie Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam, Netherlands
Rotterdam, Netherlands
06/05/24 Mon 20:00

VS

NEC Nijmegen vs Feyenoord

Dutch Eredivisie Goffertstadion, Nijmegen, Netherlands
Nijmegen, Netherlands
12/05/24 Sun 14:30

VS

Almere City vs NEC Nijmegen

Dutch Eredivisie Yanmar Stadion, Almere, Netherlands
Almere, Netherlands
19/05/24 Sun 14:30

Visa alla NEC Nijmegen matcher

Fler PSV Eindhoven matcher

VS

SC Heerenveen vs PSV Eindhoven

Dutch Eredivisie Abe Lenstra Stadion, Heerenveen, Netherlands
Heerenveen, Netherlands
25/04/24 Thu 18:45

VS

PSV Eindhoven vs Sparta Rotterdam

Dutch Eredivisie Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
Eindhoven, Netherlands
05/05/24 Sun 12:15

VS

Fortuna Sittard vs PSV Eindhoven

Dutch Eredivisie Fortuna Sittard Stadion, Sittard, Netherlands
Sittard, Netherlands
12/05/24 Sun 14:30

VS

PSV Eindhoven vs RKC Waalwijk

Dutch Eredivisie Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
Eindhoven, Netherlands
19/05/24 Sun 14:30

Visa alla PSV Eindhoven matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post