• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Match 31 - Netherlands vs Austria Biljetter

Information om Match 31 - Netherlands vs Austria fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Match 31 - Netherlands vs Austria Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Netherlands matcher

VS

Netherlands vs Bosnia and Herzegovina

Nations League A Group 3 Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
Eindhoven, Netherlands
07/09/24 Sat 20:45

VS

Netherlands vs Germany

Nations League A Group 3 Johan Cruyff Arena, Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands
10/09/24 Tue 20:45

VS

Hungary vs Netherlands

Nations League A Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
11/10/24 Fri 20:45

VS

Germany vs Netherlands

Nations League A Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/10/24 Mon 20:45

VS

Netherlands vs Hungary

Nations League A Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
16/11/24 Sat 20:45

Visa alla Netherlands matcher

Fler Austria matcher

VS

Slovenia vs Austria

Nations League B Group 3 Stozice Stadium, Ljubljana, Slovenia
Ljubljana, Slovenia
06/09/24 Fri 20:45

VS

Norway vs Austria

Nations League B Group 3 Ullevaal Stadion, Oslo, Norway
Oslo, Norway
09/09/24 Mon 20:45

VS

Austria vs Kazakhstan

Nations League B Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
10/10/24 Thu 20:45

VS

Austria vs Norway

Nations League B Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
13/10/24 Sun 20:45

VS

Kazakhstan vs Austria

Nations League B Group 3 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/11/24 Thu 21:00

Visa alla Austria matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post