• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Arsenal vs Chelsea

Prisklass
$
$
$
Kategori
Quantity
Pris
Kategori
Info
Quantity
Pris
Best Available Singles : Any Available Single Ticket.
$259.00
Best Available Singles : Any Available Single Ticket.
$259.00
Best Available Pairs : Any Available Pairs Tickets.
$310.00
Best Available Pairs : Any Available Pairs Tickets.
$310.00

Information om Arsenal vs Chelsea fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Arsenal vs Chelsea Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Arsenal matcher

VS

FC Nurnberg vs Arsenal

Pre-Season Friendly Matches Max-Morlock-Stadion, Nuremberg, Germany
08/07/22 Fri 17:30

VS

Arsenal vs Everton

Pre-Season Friendly Matches M&T Bank Stadium, Baltimore, USA
16/07/22 Sat 19:00

VS

Orlando City SC vs Arsenal

Florida Cup Orlando City Stadium, Orlando, United States
20/07/22 Wed 23:00

VS

Arsenal vs Sevilla FC

Emirates Cup Emirates Stadium, London, United Kingdom
30/07/22 Sat 12:30

Visa alla Arsenal matcher

Fler Chelsea matcher

VS

Club America vs Chelsea

Pre-Season Friendly Matches Allegiant Stadium, Paradise, United States
16/07/2022 Sat. TBA

VS

Charlotte FC vs Chelsea

Pre-Season Friendly Matches Bank of America Stadium, Charlotte, United States
20/07/2022 Wed. TBA

VS

Everton vs Chelsea

Premier League Goodison Park, Liverpool, United Kingdom
06/08/22 Sat 17:30

VS

Chelsea vs Tottenham Hotspur

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
13/08/22 Sat 15:00

Visa alla Chelsea matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post