• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

AC Milan vs Verona Biljetter

Information om AC Milan vs Verona fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper AC Milan vs Verona Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler AC Milan matcher

VS

Borussia Dortmund vs AC Milan

Champions League Group F Signal Iduna Park, Dortmund, Germany
Dortmund, Germany
04/10/23 Wed 21:00

VS

Genoa vs AC Milan

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
07/10/23 Sat 20:45

VS

AC Milan vs Juventus

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
22/10/23 Sun 20:45

VS

Paris Saint-Germain vs AC Milan

Champions League Group F Parc des Princes, Paris, France
Paris, France
25/10/23 Wed 21:00

VS

SSC Napoli vs AC Milan

Italian Serie A Stadio San Paolo, Naples, Italy
Naples, Italy
29/10/23 Sun 20:45

Visa alla AC Milan matcher

Fler Verona matcher

VS

Torino vs Verona

Italian Serie A Stadio Olimpico di Torino, Turin, Italy
Turin, Italy
02/10/23 Mon 18:30

VS

Frosinone Calcio vs Verona

Italian Serie A Stadio Benito Stirpe, Frosinone, Italy
Frosinone, Italy
08/10/23 Sun 15:00

VS

Verona vs SSC Napoli

Italian Serie A Stadio Marc Antonio Bentegodi, Verona, Italy
Verona, Italy
21/10/23 Sat 15:00

VS

Juventus vs Verona

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
28/10/23 Sat 20:45

VS

Bologna vs Verona

Coppa Italia Stadio Renato Dall Ara, Bologna, Italy
Bologna, Italy
31/10/23 Tue 21:00

Visa alla Verona matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post