• Advanced

  Hitta dina biljetter

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Genoa vs Juventus Biljetter

Tyvärr är Genoa vs Juventus biljetter inte tillgängliga för tillfället!

Vänligen anmäl dig till vår %VAR% biljettbevakning nedan för att bli den första som får veta när %VAR% biljetterna är tillgängliga.

 • Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart Genoa vs Juventus biljetterna är tillgängliga
 • Tack för att du valt Football Ticket Net

Information om Genoa vs Juventus fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Genoa vs Juventus Biljetter:

 

 

 • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

 • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

 • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

 • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

 • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

 • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Genoa matcher

VS

Genoa vs Calcio Reggiana

Coppa Italia Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
09/08/24 Fri 20:45

VS

Genoa vs Inter Milan

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
17/08/24 Sat 18:30

VS

AC Monza vs Genoa

Italian Serie A Stadio Brianteo, Monza, Italy
Monza, Italy
24/08/24 Sat 20:45

VS

Genoa vs Verona

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
01/09/24 Sun 18:30

VS

Genoa vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
15/09/24 Sun 18:00

Visa alla Genoa matcher

Fler Juventus matcher

VS

FC Nurnberg vs Juventus

Friendly Matches Max-Morlock-Stadion, Nuremberg, Germany
Nuremberg, Germany
26/07/24 Fri 17:00

VS

Juventus vs Brest

Friendly Matches Stadio Adriatico, Pescara, Italy
Pescara, Italy
03/08/24 Sat 21:00

VS

Atletico Madrid vs Juventus

Friendly Matches Ullevi Stadion, Gothenburg, Sweden
Gothenburg, Sweden
11/08/24 Sun 15:00

VS

Juventus vs Como

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
19/08/24 Mon 20:45

VS

Verona vs Juventus

Italian Serie A Stadio Marc Antonio Bentegodi, Verona, Italy
Verona, Italy
26/08/24 Mon 20:45

Visa alla Juventus matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post