• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Juventus vs AS Roma

Information om Juventus vs AS Roma fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Juventus vs AS Roma Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Juventus matcher

VS

Zenit Saint Petersburg vs Juventus

Champions League Group H Gazprom Arena, Saint Petersburg, Russia
20/10/2021 Wed. TBA

VS

Inter Milan vs Juventus

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
24/10/21 Sun 20:45

VS

Juventus vs US Sassuolo

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
27/10/21 Wed 18:30

VS

Verona vs Juventus

Italian Serie A Stadio Marc Antonio Bentegodi, Verona, Italy
30/10/21 Sat 18:00

VS

Juventus vs Zenit Saint Petersburg

Champions League Group H Allianz Stadium, Turin, Italy
02/11/21 Tue 20:45

Visa alla Juventus matcher

Fler AS Roma matcher

VS

Bodo/Glimt vs AS Roma

Europa Conference League Aspmyra Stadion, Bodo, Norway
21/10/21 Thu 17:45

VS

AS Roma vs SSC Napoli

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
24/10/21 Sun 18:00

VS

Cagliari vs AS Roma

Italian Serie A Sardegna Arena, Cagliari, Italy
27/10/21 Wed 20:45

VS

AS Roma vs AC Milan

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
31/10/21 Sun 20:45

VS

AS Roma vs Bodo/Glimt

Europa Conference League Stadio Olimpico, Rome, Italy
04/11/21 Thu 20:00

Visa alla AS Roma matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post