• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

FC Porto vs Arouca Biljetter

Information om FC Porto vs Arouca fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper FC Porto vs Arouca Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler FC Porto matcher

VS

CS Maritimo vs FC Porto

Portuguese Liga NOS Estadio do Maritimo, Funchal, Portugal
Funchal, Portugal
01/02/23 Wed 19:00

VS

FC Porto vs Vizela

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
05/02/23 Sun 18:00

VS

Academico de Viseu vs FC Porto

Taca de Portugal Estadio do Fontelo, Viseu, Portugal
Viseu, Portugal
08/02/23 Wed 20:45

VS

Sporting Lisbon vs FC Porto

Portuguese Liga NOS Estadio Jose Alvalade, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
12/02/23 Sun 18:00

VS

FC Porto vs Rio Ave

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
19/02/23 Sun 20:30

Visa alla FC Porto matcher

Fler Arouca matcher

VS

Gil Vicente FC vs Arouca

Portuguese Liga NOS Estadio Cidade de Barcelos, Barcelos, Portugal
Barcelos, Portugal
05/02/23 Sun 20:30

VS

Arouca vs C.D. Santa Clara

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal de Arouca, Arouca, Portugal
Arouca, Portugal
11/02/23 Sat 15:30

VS

SC Braga vs Arouca

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
19/02/23 Sun 18:00

VS

Arouca vs Casa Pia

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal de Arouca, Arouca, Portugal
Arouca, Portugal
25/02/23 Sat 15:30

VS

Boavista vs Arouca

Portuguese Liga NOS Estadio do Bessa, Porto, Portugal
Porto, Portugal
05/03/23 Sun 15:30

Visa alla Arouca matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post