• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

SL Benfica vs Sporting Lisbon

Information om SL Benfica vs Sporting Lisbon fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper SL Benfica vs Sporting Lisbon Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler SL Benfica matcher

VS

FC Famalicao vs SL Benfica

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal 22 de Junho, Vila Nova de Famalicao, Portugal
12/12/21 Sun 18:00

VS

SL Benfica vs CS Maritimo

Portuguese Liga NOS Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
19/12/21 Sun 17:00

VS

FC Porto vs SL Benfica

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
30/12/21 Thu 21:00

VS

SL Benfica vs Pacos de Ferreira

Portuguese Liga NOS Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
08/01/22 Sat 16:00

VS

SL Benfica vs Moreirense FC

Portuguese Liga NOS Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
16/01/22 Sun 16:00

Visa alla SL Benfica matcher

Fler Sporting Lisbon matcher

VS

Sporting Lisbon vs Boavista

Portuguese Liga NOS Estadio Jose Alvalade, Lisbon, Portugal
11/12/21 Sat 20:30

VS

Gil Vicente FC vs Sporting Lisbon

Portuguese Liga NOS Estadio Cidade de Barcelos, Barcelos, Portugal
18/12/21 Sat 20:30

VS

Sporting Lisbon vs Portimonense

Portuguese Liga NOS Estadio Jose Alvalade, Lisbon, Portugal
29/12/21 Wed 21:00

VS

C.D. Santa Clara vs Sporting Lisbon

Portuguese Liga NOS Stadium of Sao Miguel, Ponta Delgada, Portugal
08/01/22 Sat 15:00

VS

Vizela vs Sporting Lisbon

Portuguese Liga NOS Estadio do FC Vizela, Vizela, Portugal
16/01/22 Sun 16:00

Visa alla Sporting Lisbon matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post