• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Chelsea vs Fulham Biljetter

Information om Chelsea vs Fulham fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Chelsea vs Fulham Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Chelsea matcher

VS

Manchester City vs Chelsea

FA Cup Semi Final Wembley Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
20/04/24 Sat 17:15

VS

Arsenal vs Chelsea

Premier League Emirates Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
23/04/24 Tue 20:00

VS

Aston Villa vs Chelsea

Premier League Villa Park, Birmingham, United Kingdom
Birmingham, United Kingdom
27/04/24 Sat 20:00

VS

Chelsea vs Tottenham Hotspur

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
02/05/24 Thu 19:30

VS

Chelsea vs West Ham United

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
05/05/24 Sun 14:00

Visa alla Chelsea matcher

Fler Fulham matcher

VS

Fulham vs Liverpool

Premier League Craven Cottage, London, United Kingdom
London, United Kingdom
21/04/24 Sun 16:30

VS

Fulham vs Crystal Palace

Premier League Craven Cottage, London, United Kingdom
London, United Kingdom
27/04/24 Sat 15:00

VS

Brentford vs Fulham

Premier League Community Stadium, Brentford, United Kingdom
Brentford, United Kingdom
04/05/24 Sat 15:00

VS

Fulham vs Manchester City

Premier League Craven Cottage, London, United Kingdom
London, United Kingdom
11/05/24 Sat 12:30

VS

Luton Town vs Fulham

Premier League Kenilworth Road, Luton, United Kingdom
Luton, United Kingdom
19/05/24 Sun 16:00

Visa alla Fulham matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post