• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Liverpool vs Manchester United

Information om Liverpool vs Manchester United fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Liverpool vs Manchester United Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Liverpool matcher

VS

Watford vs Liverpool

Premier League
United Kingdom, Watford, Vicarage Road
29/02/20 Sat 17:30

VS

Chelsea vs Liverpool

FA Cup Fifth Round
United Kingdom, London, Stamford Bridge
03/03/20 Tue 19:45

VS

Liverpool vs Bournemouth

Premier League
United Kingdom, Liverpool, Anfield
07/03/20 Sat 12:30

VS

Liverpool vs Atletico Madrid

Champions League Round of 16 2nd Leg
United Kingdom, Liverpool, Anfield
11/03/20 Wed 20:00

VS

Everton vs Liverpool

Premier League
United Kingdom, Liverpool, Goodison Park
16/03/20 Mon 20:00

Visa alla Liverpool matcher

Fler Manchester United matcher

VS

Manchester United vs Club Brugge

Europa League Round of 32 2nd Leg
United Kingdom, Manchester, Old Trafford
27/02/20 Thu 20:00

VS

Everton vs Manchester United

Premier League
United Kingdom, Liverpool, Goodison Park
01/03/20 Sun 14:00

VS

Derby County vs Manchester United

FA Cup Fifth Round
United Kingdom, Derby, Pride Park Stadium
05/03/20 Thu 19:45

VS

Manchester United vs Manchester City

Premier League
United Kingdom, Manchester, Old Trafford
08/03/20 Sun 16:30

VS

Tottenham Hotspur vs Manchester United

Premier League
United Kingdom, London, Tottenham Hotspur Stadium
15/03/20 Sun 16:30

Visa alla Manchester United matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post