• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

RCD Espanyol vs CA Osasuna Biljetter

Information om RCD Espanyol vs CA Osasuna fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper RCD Espanyol vs CA Osasuna Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler RCD Espanyol matcher

VS

Girona vs RCD Espanyol

Spanish La Liga Montilivi, Girona, Spain
Girona, Spain
01/04/23 Sat 14:00

VS

RCD Espanyol vs Athletic Bilbao

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
08/04/23 Sat 16:15

VS

Real Betis vs RCD Espanyol

Spanish La Liga Estadio Benito Villamarin, Sevilla, Spain
Sevilla, Spain
15/04/23 Sat 18:30

VS

RCD Espanyol vs Cadiz CF

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
23/04/23 Sun 18:00

VS

Villarreal CF vs RCD Espanyol

Spanish La Liga Estadio de la Ceramica, Vila-real, Spain
Vila-real, Spain
26/04/23 Wed 18:00

Visa alla RCD Espanyol matcher

Fler CA Osasuna matcher

VS

RCD Mallorca vs CA Osasuna

Spanish La Liga Iberostar Stadium, Palma de Mallorca, Spain
Palma de Mallorca, Spain
31/03/23 Fri 21:00

VS

Athletic Bilbao vs CA Osasuna

Copa del Rey San Mames Stadium, Bilbao, Spain
Bilbao, Spain
04/04/23 Tue 22:00

VS

CA Osasuna vs Elche

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
Pamplona, Spain
08/04/23 Sat 14:00

VS

Rayo Vallecano vs CA Osasuna

Spanish La Liga Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain
Madrid, Spain
14/04/23 Fri 21:00

VS

CA Osasuna vs Real Betis

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
Pamplona, Spain
23/04/23 Sun 18:00

Visa alla CA Osasuna matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post