• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Valencia CF vs Atletico Madrid

Information om Valencia CF vs Atletico Madrid fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Valencia CF vs Atletico Madrid Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Valencia CF matcher

VS

Valencia CF vs Real Betis

Spanish La Liga
Spain, Valencia, Mestalla
29/02/20 Sat 16:00

VS

Deportivo Alaves vs Valencia CF

Spanish La Liga
Spain, Alaves, Mendizorrotza
06/03/20 Fri 21:00

VS

Valencia CF vs Atalanta

Champions League Round of 16 2nd Leg
Spain, Valencia, Mestalla
10/03/20 Tue 21:00

VS

Valencia CF vs Levante UD

Spanish La Liga
Spain, Valencia, Mestalla
14/03/20 Sat 16:00

VS

Real Madrid vs Valencia CF

Spanish La Liga
Spain, Madrid, Santiago Bernabeu
22/03/20 Sun 18:30

Visa alla Valencia CF matcher

Fler Atletico Madrid matcher

VS

RCD Espanyol vs Atletico Madrid

Spanish La Liga
Spain, Barcelona, Estadi Cornella-El Prat
01/03/20 Sun 16:00

VS

Atletico Madrid vs Sevilla FC

Spanish La Liga
Spain, Madrid, Wanda Metropolitano
07/03/20 Sat 16:00

VS

Liverpool vs Atletico Madrid

Champions League Round of 16 2nd Leg
United Kingdom, Liverpool, Anfield
11/03/20 Wed 20:00

VS

Athletic Bilbao vs Atletico Madrid

Spanish La Liga
Spain, Bilbao, San Mames Stadium
15/03/20 Sun 16:00

VS

CA Osasuna vs Atletico Madrid

Spanish La Liga
Spain, Pamplona, Estadio El Sadar
22/03/20 Sun 18:30

Visa alla Atletico Madrid matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post