• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Valencia CF vs Real Madrid

Information om Valencia CF vs Real Madrid fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Valencia CF vs Real Madrid Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Valencia CF matcher

VS

Sevilla FC vs Valencia CF

Spanish La Liga Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spain
22/09/21 Wed 19:30

VS

Valencia CF vs Athletic Bilbao

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
25/09/21 Sat 16:15

VS

Cadiz CF vs Valencia CF

Spanish La Liga Estadio Ramon de Carranza, Cadiz, Spain
02/10/21 Sat 18:30

VS

FC Barcelona vs Valencia CF

Spanish La Liga Camp Nou, Barcelona, Spain
17/10/21 Sun 17:00

VS

Valencia CF vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
24/10/21 Sun 17:00

Visa alla Valencia CF matcher

Fler Real Madrid matcher

VS

Real Madrid vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
22/09/21 Wed 22:00

VS

Real Madrid vs Villarreal CF

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
25/09/21 Sat 21:00

VS

Real Madrid vs FC Sheriff Tiraspol

Champions League Group D Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
28/09/21 Tue 20:45

VS

RCD Espanyol vs Real Madrid

Spanish La Liga Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
03/10/21 Sun 16:15

VS

Real Madrid vs Athletic Bilbao

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
17/10/21 Sun 17:00

Visa alla Real Madrid matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post