• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Canada vs Morocco

Prisklass
Kategori
Quantity
Pris
Kategori
Info
Quantity
Pris
Best Available Any Available Single Ticket.
€184.00
Best Available Any Available Single Ticket.
€184.00
Official Category 4 Behind The Goal Upper Tickets.
€206.00
Official Category 4 Behind The Goal Upper Tickets.
€206.00
Official Category 3 Behind The Goal Lower Tickets.
€233.00
Official Category 3 Behind The Goal Lower Tickets.
€233.00
Official Category 2 Corner Tickets.
€285.00
Official Category 2 Corner Tickets.
€285.00
Official Category 1 Long Side Tickets.
€356.00
Official Category 1 Long Side Tickets.
€356.00
Category 1 Premium Official Category 1 Tickets In The Lower Tiers.
€452.00
Category 1 Premium Official Category 1 Tickets In The Lower Tiers.
€452.00

Information om Canada vs Morocco fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper Canada vs Morocco Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en sekundär biljett mäklare som specialiserar sig på slutsålda och fotbollsbiljetter som är svåra att få tag på, är fotboll Ticket Net inte anslutet, samarbetar inte med och har ingen koppling till någon officiell arrangör, lag, arena, eller biljettkassa. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler Canada matcher

VS

Belgium vs Canada

World Cup Qatar 2022 Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar
23/11/22 Wed 22:00

VS

Croatia vs Canada

World Cup Qatar 2022 Khalifa International Stadium, Doha, Qatar
27/11/22 Sun 19:00

Visa alla Canada matcher

Fler Morocco matcher

VS

Morocco vs Croatia

World Cup Qatar 2022 Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar
23/11/22 Wed 13:00

VS

Belgium vs Morocco

World Cup Qatar 2022 Al Thumama Stadium, Al Thumama, Qatar
27/11/22 Sun 16:00

Visa alla Morocco matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post