Avancerad sökning
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Vi lovar dig

  • 100% beställningsgaranti
  • Billiga & konkurrenskraftiga priser
  • Trygga & säkra transaktioner
  • Giltiga & autentiska biljetter
  • Leverans i tid till vald adress
  • Kunnig kundtjänst
Läs mer
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Om oss

Om Fotboll Ticket Net

 

Välkommen till Fotboll Ticket Net.

 

Fotboll Ticket Net  grundades (med erfarenhet sedan 2007 av hennes team) på grund av den hög och växande efterfrågan på andrahands biljetter för fotbolls marknaden under de senaste åren. Efterfrågan var inklusive god service samt fotbollsbiljetter.

 

Fotboll Ticket Net är ett privat oberoende företag som ansluter fotboll biljett mäklare, agenter och fans över hela världen med möjlighet att köpa och sälja biljetter till utsålda eller svårt åtkomliga fotbollsevenemang.

 

Alla fotbollsfans över hela världen behövde och efterfrågade (och gör fortfarande) en tillförlitlig källa för att köpa fotbolls biljetter online till sitt favoritlag (detta efter mycket dåliga erfarenheter med andra andrahandsmarknader som inte klarade sig genom åren).

 

Vi tror att den viktigaste frågan för en fotbollsfan är att köpa sina biljetter på ett säkert och säkrade online-system tillsammans med att få den bästa servicen under hela sin process - med början självaste köptet till att matchen är slut.

 

Fotboll Ticket Net garanterar den bästa servicen på marknaden!


 

Efter år i branschen har vi märkt att de finns många källor för att köpa fotbollsbiljetter på nätet men tyvärr har ingen har satt tjänsten på första plats som vi gör, vi har byggt upp en mycket skicklig och professionell personal enbart för att se till att varje kund kommer att få och kommer att uppleva den bästa servicen denne kan få tillsammans med en känsla av att någon är där för att se till att allt kommer att fungera perfekt och ta hand om honom.

 

Fotboll Ticket Net kan ge dig den bästa och svårast åtkomliga fotbollsbiljetter till de bästa priserna!

Fotboll Ticket Net ger dig en 100% garanti för dina biljetter!

Fotboll Ticket Net garanterar dig den bästa servicen på marknaden!

Fotboll Ticket Net garanterar att du kommer bli nöjd!

Fotboll Ticket Net önskar dig en trevlig och tillfredsställande upplevelse!

 

 

 
 


Vi lovar dig

Stäng X
 
100% Beställningsgaranti

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din beställning: Du kommer att få de biljetter du har beställt (exakt motsvarande, jämförbara eller bättre), Observera att inte alla webbplatser garanterar dina biljetter eller din kategori.
Du kommer att återbetalas om evenemanget avbokas och inte blir ombokat. 

 
100% Billiga & konkurrenskraftiga priser

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på sina priser: Vi strävar efter att prissätta våra biljetter så billigt som möjligt eller åtminstone att vara konkurrenskraftiga och rättvisa för varje evenemang.
Vi kan stolt säga att våra priser har lyckats (och fortfarande gör) definiera marknadspriserna (på grund av vår dominans som det största företaget i Europa).
Våra konkurrenter och andra webbplatser använder vår prisklass och kategorier som en modell för sig själva. Vi rekommenderar också att noggrant kontrollera de slutliga priserna på andra webbplatser som erbjuder dem mycket lågt i början.

 
100% Trygg & säker betalningsöverföring

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din integritet: Vi tar din integritet på största allvar.
Du kan lita på att alla transaktioner och all personlig information hålls säker och säkras med vår SSL 256 bitars kryptering, som är den mest säkra, ansedda och snabbaste onlinebetalningsmetoden.

 
100% Giltiga & autentiska biljetter

Fotboll Ticket Net ger dig en 100% garanti på dina biljetter: De biljetter vi levererar är 100% giltiga och äkta - vi arbetar endast med auktoriserade och välrenommerade leverantörer som vi valt selektivt under de senaste åren.

 
100% Leverans i tid till vilken adress som helst

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på din leverans: Du kommer att få dina biljetter i tid för evenemanget; adressen kan vara ett hotell, en arbetsplats eller bostadsadress.
Vi använder endast ansedda eller högkvalitativa beprövade budfirmor.

 
100% Kunnigt kundtjänstteam

Fotboll Ticket Net ger dig 100% garanti på personalens kvalitet och service: Vi har gjort en stor insats för att bygga en skicklig och professionell kundtjänst bara för dig.
Vi garanterar den bästa professionella servicen på marknaden.

Följ oss


Prenumerera på Fotball Ticket Nets nyhetsmeddelanden och specialerbjudanden!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net