• Advanced

    Hitta dina biljetter

    -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

FSC Braga vs FC Porto Biljetter

Information om FSC Braga vs FC Porto fotbollsbiljetter


Anmärkningar Du måste läsa och veta om innan du köper FSC Braga vs FC Porto Biljetter:

 

 

  • Evengemangs datum och tid kan ändras - dessa förändringar är inte anslutna till Football Ticket Net men den officiella arrangören - du bör då och då kontrollera rätt datum och tid och gör dina personliga ärenden för att delta i matchen på den nya datum och klockslag . Vi är ledsna men ingen återbetalning kan göras för omplanerade matcher - biljetter kommer att gälla för det nya datumet och tiden.

 

  • De kategorier som används av fotboll Ticket Net liknar inte alltid de kategorier som används av den officiella arrangören. Det exakta området, rad- och stolplatser kan inte vara känt på förhand. Förutom om man köper enkelbiljetter, biljetter garanteras i par - om du vill ha biljetter tillsammans mer än i ett par kontakta oss och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

 

  • Fotboll Ticket Net är en marknadsplats som specialiserat sig på slutsåld och svår att skaffa fotbollsbiljetter, Fotboll Ticket Net är inte ansluten, inte fungerar med och inte kopplat till på något sätt till någon officiell arrangör, lag, plats eller biljettkontor. De flesta av våra biljetter som säljs överstiger det nominella värdet, dessa priser bestäms enligt efterfrågan och svårt att få tag på, vilket innebär att det pris du ser på din biljett inte kommer att likna vårt pris för de skäl som nämnts tidigare.

 

  • Alla betalda ordrar är slutgiltiga och garanterade, vi är ledsna men inga cancellationer kan göras. På grund av det faktum att när din beställning är godkänd kommer vi omedelbart att bekräfta dina biljetter med våra leverantörer eller med den andra sidan (säljarna).

 

  • Fotboll Ticket Net garanterar att leverera biljetter endast i en trygg och säker process och i tid för att se matchen. Biljetterna skickas till dig så snart som möjligt, vanligtvis 3-7 dagar före matchen och i de flesta fall anländer biljetterna till våra kunder 1-2 dagar innan matchen eller ibland till och med på match-dagens morgon. Vara säker på att vi alltid kommer att leverera biljetter till våra kunder i tid och du kommer att ha dem i handen innan matchen börjar. Våra leveransmetoder är (beroende på matchen): rekommenderad post, hotellets reception eller concierge tappa upp, plockade poäng (en plats planeras i förväg för att träffa en av våra leverantörer eller privatpersoner) eller en e-biljett (skickas via e-post) .

 

  • Fotboll Ticket Net rekommenderar att innan du köper biljetter på dess webbplats att försöka köpa biljetter direkt från dom officiella arrangörerna först - om inga biljetter (slutsålta) eller biljetter är endast tillgängliga för medlemmar (svåra att få tag på) - Fotboll Ticket Net är din optimala källa för att köpa dina biljetter tryggt och säkert.

Fler SC Braga matcher

VS

FC Union Berlin vs SC Braga

Champions League Group C Olympiastadion, Berlin, Germany
Berlin, Germany
03/10/23 Tue 18:45

VS

SC Braga vs Rio Ave

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
07/10/23 Sat 18:00

VS

SC Braga vs Real Madrid

Champions League Group C Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
24/10/23 Tue 20:00

VS

Gil Vicente FC vs SC Braga

Portuguese Liga NOS Estadio Cidade de Barcelos, Barcelos, Portugal
Barcelos, Portugal
28/10/23 Sat 20:30

VS

SC Braga vs Portimonense

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
04/11/23 Sat 20:30

Visa alla SC Braga matcher

Fler FC Porto matcher

VS

FC Porto vs FC Barcelona

Champions League Group H Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
04/10/23 Wed 20:00

VS

FC Porto vs Portimonense

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
08/10/23 Sun 18:00

VS

Antwerp vs FC Porto

Champions League Group H Bosuilstadion, Antwerp, Belgium
Antwerp, Belgium
25/10/23 Wed 21:00

VS

Vizela vs FC Porto

Portuguese Liga NOS Estadio do FC Vizela, Vizela, Portugal
Vizela, Portugal
29/10/23 Sun 20:30

VS

FC Porto vs GD Estoril Praia

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
03/11/23 Fri 20:15

Visa alla FC Porto matcher

Ring mig
Vi kommer att ringa dig kostnadsfritt

Din begäran har skickats

Close Popup

Kundservice / öppettider

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Kontakta oss via e-post